9/10/2015

#bagtag - Jacques

Olin suunnitellut tälle viikolle (tai oikeastaan jo viime viikolle) postausta Valkenburgista ja yleisesti Limburgista, mutta työ tuli tielle ja olen torkkunut illat sohvalla Star Trekkiä puoliunessa katsellen. Mennään nyt kuitenkin vähän kevyemmällä setillä vielä tänään, nimittäin bagtagilla. Viikonloppun yritän saada raapustettua kasaan Limburgi ja kotipostauksen, sillä viime viikolla pistettiin olohuoneen järjestys uuteen uskoon.

Joka tapauksessa, tänään haluaisin esitellä teille tämän kesän the kesälaukun. Ostin sen loppukeväästä iskettyäni siihen silmäni laukkudiilerini sivuilla. Avasin juuri lomarahojen kilahdettua tilille uhkarohkeana laukkusivut ja siellä se odotti meikäläistä.

Keltainen epi Saint Jacques vuodelta 1995.

Jacques on ensimmäinen laukku jonka olen ostanut tässä ja nyt. Yleensä noudatan muutaman päivän harkinta-aikaa tai ainakin nukun yön yli ennen kuin sovin kaupoista, koska en pidä hutiostoksista, mutta nyt avasin sähköpostini ja meilasin laukkudiilerilleni, että laukku on nyt myyty!

En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt tätä vuonna -07 poistunutta laukkumallia, mutta kun se kerran verkkokalvoilleni piirtyi en saanut sitä mielestäni. Laukun muotoilu on täydellinen. Ovaali pohja, laukun puolisirppimäinen muoto ja kahvojen v-kuvioiset yksityiskohdat. Laukku on eleetön, mutta samalla puhutteleva.

Pidän myös siitä, että laukun tunnistaa Louis Vuittoniksi vain joku asiaan perehtynyt tai pienen laukun alareunaan painetun kirjainyhdistelmän huomaava. Se ei samalla tapaa huuda merkkiään, kuten vaikka monogram kuosi. Jacques puhuttelee enemmän ulkonäöllään, kuin merkillään. Joku on selkeästi käyttänyt enemmän kuin viisi minuuttia tämän laukun suunnitteluun.

En omistanut ennen Jacquesia yhtään epi laukkua, joten senkin puolesta se oli äärimmäisen tervetullut lisä. Keltainen väri on kiva piristysruiske muuten harmaaseen laukkuarmeijaani sekä mustanpuhuvaan pukeutumistyyliin. Edelleen, kun katson tätä laukkua en voi kun huokaista.

Olen iloinen saatuani tämän laukun kokoelmaani. Jacquesia ei nimittäin ihan joka päivä ole myynnissä näillä leveysasteilla Laukku keikkui olalla läpi ihanien kesäpäivien hellemekossa ja toimi myös tilavuutensa puolesta lentolaukkuna reissulla suomeen. Vaikka Jacques ei sinäänsä laukkuna ole huiman kokoinen on se minun pienten laukkujen ystävänä se kokoelmani kuormajuhta.

Mutta, antaa laukun taas puhua puolestaan.

1 4 3


I had planned to post about Valkenburg, living in Limburg and about my apartments new look this week (and last week too tbh) but life and work kinda got in the way and I have spent all my evenings on the sofa napping and watching Star Trek. I am still too tired to produce anything deeper than chit chat so lets go with the bagtag today, shall we?

Lets talk about the summer bag of the year? In the beginning of this summer I got lost onto my bagdealers webshop dangerously close to my payday. And what did I see? The most beautiful bag ever.

Yellow epi Saint Jacques from 1995.

Usually I follow strict a "sleep on it" rule what comes to buying bags but for the first time in a year I weaved that rule and just mailed the seller that its sold. From the moment I saw it I couldn't get it out of my mind. I already had hundred and one outfits for it to go with.

What I love most about this bag is the fact that someone used more than five minutes to design it. Put thought in it. The oval base combined to the kinda half moon shape of the bag with the little V details on the handles just make it irresistible. Its simple, but charming. Charming enough to stand out for its looks more than its brand. You would not even guess it is a Vuitton if you don't know the model or happen to spot the tiny letter on the corner of it.

Adding the fact to this that I did not own an epi bag yet + my current bag collection was a bit on the depressive dark side I welcomed this beauty home with no remorse. It has accompanied me to the adventures of the summer and even served as my flying bag to Finland due to its great size. It is for a medium tote lover like me quite a big bag.

Its a great bag, but I shall let it speak for itself!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti